de soul practices data zijn nog niet bekend

practice of aligned story’s

Deze practice dagen van verbindende verhalen geef ik samen met mijn vriendin Gitty de Gier die deze dagen zal begeleiden met invloeden uit de yoga en Ayurveda  en haar man John die zorgt voor een warme verse vegetarische lunch.

Mijn passie is de rust en eenvoud die ik gevoeld heb in Suriname waar ik ben opgegroeid hier ook te brengen. En net op een andere manier is dat ook de passie van mijn vriendin Gitty. Haar passie is met mensen mee terug te wandelen naar de onveranderlijke en altijd aanwezige stilte in zichzelf waardoor ze ook het zachte fluisteren van het hart weer kunnen horen. De lunches zijn met aandacht bereid door John wiens passie het is mensen te verwennen met heerlijk eten waarin hij graag zijn grote liefde voor de vegetarische keuken deelt.

Elk van deze dagen samen heeft eenzelfde structuur. Ze zullen warm, rustig, persoonlijk, zacht, en vervuld van schoonheid zijn. We beginnen met een thee ritueel, en daarna zal ik meer vertellen over de Matawai en hun manier van leven. Deze Momenten van inspiratie bieden zicht op de kwaliteit van eenvoud en een brug naar de omgang met veelheid. De practice is een manier om in de eenvoud van onszelf te komen.

Met een zelf ontwikkelde methode van collage beelden. Waarin je met  uitgescheurde beelden antwoord krijgt op jouw (ziels)vraag of (ziels)verlangen.

Je gaat zelf aan de slag om jou verlangen  of vraag in beeld te brengen. In een doorlopende practice waarin we een basis leggen. Elk seizoen 1 dag.

De eenvoud van essentie. In een structuur die rust en eenvoud bied brengen we ons verlangen in beeld, kijken we waar vanuit we onze vragen kunnen vinden en brengen we beeld en schrift samen. Een manier om eenvoudig te zijn, binnen en buiten in balans.

Soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is dat diepe verlangen dan?

I grow silent.

Dear soul, you speak. -Rumi

I’m still learning about what you love.

I’m going to give us more of that.

I promise