soul art practice

met soul stories

via schoonheid terug naar je essentie
naar je eigen natuurlijke balans

Ik ben opgegroeid in het binnenland van Suriname aan de Saramacca rivier waar de rust, balans en verbondenheid voelbaar was in het bos en zichtbaar in de sociale verbanden van de Matawai.

Dit gevoel van jezelf zijn in harmonie met het geheel en de tegenstelling van onrust en disbalans die ik ervoer terug in Nederland, vormde een zoektocht naar binnen die ik in kunst verbeelde met een intuïtieve methode. Dit is essentie waarop al mijn werk geïnspireerd is.

Voel je je vaak diep geraakt of overweldigd en heb je moeite om bij de essentie te blijven? Wil je inzichten in deze patronen waarachter grote verlangens schuilen. En wil de nieuwe mogelijkheden die daarin zitten ontdekken?

Ik neem je mee op onderzoek, een innerlijke reis waarin je natuurlijke balans in zijn verschillende facetten in beeld komt. Waarin je innerlijke rust ervaart en magische inzichten ontvangt.

Ontspannen op je eigen plek in verbinding met degene die je voor zijn gegaan. Thuis in jezelf, puur en vrij.

individuele ondersteuning met intuïtive vertalingen in beeld en tekst

een soul story is een intuïtief collage beeld met schrift die ik voor jou maak
het verhaal is een antwoord op een vraag
en ieder verhaal heeft zijn eigen schoonheid
je eigen onderbewuste zielsverhalen komen hierbij in beeld
ze geven inzicht in je balans
waar je nu staat en hoe je weer aan de andere kant kunt komen
ze tonen de mogelijkheden die daar op je wachten
je zielsverlangens en inzichten in de kanten van je eigen natuur
de kanten van jouw unieke kracht

“Ja! Het omarmen van het niet (hoeven) weten. Een buiging maken voor de perfecte uitdrukking van leven. Zonder te willen controleren en hoeven afdwingen.

Deze was voor mij en prachtig treffend! -Erna”

Vaak focussen we ons op de gevoelens die ons parten spelen waardoor we overweldigd raken. Gevoelens die ver lijken van waar we naar toe willen en zelfs dat is ons vaak niet duidelijk. Patronen uit ons eigen verleden en dat van onze voorouders. Ze lijken ons te weerhouden van de essentie, van dat wat belangrijk voor ons is. Maar in feite willen ze ons wat laten zien.

Wat ze ons willen laten zien kan ik in beeld brengen. Jou onderbewuste zichtbaar maken. De essentie in beeld en schrift via een intuïtieve collage methode.

Met een verdiepende set van 3 soul stories breng ik jou onderbewuste zielsverhalen in beeld.

Door eerst te gaan kijken naar de essentie van onze verlangens en vervolgens een dieper onderzoek te doen naar die verlangens en hoe we die willen vormgeven komen we aan bij wat er onder de oppervlakte speelt, aan wat ons daarin tegenhoud. Zo komt er inzicht in datgene wat we vanbinnen weten. Onze essentie en unieke kracht.

Het bewust worden van de inzichten die in beeld komen hebben soms even de tijd nodig om te landen en dan is het er ineens, de innerlijke rust. Er zit daarom wat tijd tussen de ontvangst van je beelden, zodat de inzichten wat tijd krijgen om te zakken.

  • soul story 1 -de essentie van je verlangen
  • soul story 2- hoe je dat verlangen wilt vormgeven
  • soul story 3- wat je tegenhoud om bij die essentie te blijven

Bij het kiezen van een set is het mogelijk te kiezen voor je grotere algemene verlangen en ook voor een specifiek verlangens :

  • je zielsverlangen
  • je verlangen voor een specifiek project of werk
  • je verlangen voor een specifieke situatie mbt familiekwesties, geliefde of ouderschap
  • je verlangen voor een omgeving thuis of werkplek

wat je ontvangt

Een unieke verdiepende set van 3 online ‘eigen’ soul stories (collegebeelden met tekst en een korte beschrijving) Deze ontvang je in 3 opvolgende mails binnen 2,4 en 6 weken na de besteldatum.

De verdiepende set van 3 online soulstories kost 276,-

wat ik nodig heb van jou

Een open blik om de essentie te ontvangen. En voor het intunen heb ik je naam en de keuze om welk verlangen het gaat nodig. Daarvoor kun je je specifieke verlangen in een beknopte zin omvatten.

Geef je bestelling door via info@merenguedebeet.nl

print optie

Wil je het liefst de soul stories ook in geprinte versie dan kun je kiezen voor de print optie. Bij de print optie ontvang je naast de online soul stories, ze ook geprint op A3 formaat een week na de laatste mail.

Geef bij de bestelling door dat je kiest voor de print optie.

de set heeft een transformerende werking van innerlijke rust en geeft diepgaande inzichten die met de tijd keer op keer nieuwe helderheid bieden