co creatie – ontwerpen in opdracht

coverings to recover : mijn inspiratie voor harmonie

Ik breng energie in beeld in verschillende vormen en werk graag samen toe naar een heel persoonlijk toegepast ontwerp. Hieronder een aantal mogelijkheden maar als jij een heel andere wens hebt neem dan gerust contact met mij op.

wandontwerpen : bedekkingen om te ontdekken >

kleuradvies : voor een harmonieus geheel >

energie beelden : brengen de essentie van de ziel in beeld >

 familie frames : herstellen de familie band en kracht  >

memories van licht : een eerbetoon aan geliefden die ons zijn voor gegaan  >

Inspiratie voor innerlijke rust van binnen naar buiten en weer naar binnen. De eigen natuurlijke essentie in kaart gebracht in verschillende toepassingen. Visioenen om je aan je eigen schoonheid, kracht en verbondenheid met de aarde te herinneren

Ik ben opgegroeid in het binnenland van Suriname aan de Saramacca rivier waar de rust, balans en verbondenheid voelbaar was in het bos en zichtbaar in de sociale verbanden van de Matawai.

Dit gevoel van jezelf zijn in harmonie met het geheel en de tegenstelling van onrust en disbalans die ik ervoer terug in Nederland, vormde een zoektocht naar binnen om die onbalans te herstellen. Door balans in beeld te brengen werd mijn verbinding zichtbaar. Dit is de essentie waarop al mijn werk geïnspireerd is.