ontwerp in opdracht

belevingen met persoonlijk toegepaste kunst : om de essentie van je eigen schoonheid te herinneren

Ik ben opgegroeid in het binnenland van Suriname aan de Saramacca rivier waar de rust, balans en verbondenheid voelbaar was in het bos en zichtbaar in de sociale verbanden van de Matawai.

Dit gevoel van jezelf zijn in harmonie met het geheel en de tegenstelling van de onrust en disbalans die ik ervoer terug in Nederland, vormde een zoektocht naar binnen die ik in kunst verbeelde. De essentie waarop al mijn werk geïnspireerd is.

coverings to recover

Beelden waarin heimwee opgeslagen ligt en verlangens schuilgaan. Die zorgen voor innerlijke rust, inspiratie en verbinden tot een harmonieus geheel.
Bij het ontwerpen in opdracht breng ik energie in beeld in verschillende vormen. Ik werk graag samen en toe naar een heel persoonlijk toegepast ontwerp. Hieronder een aantal mogelijkheden maar als jij een heel andere wens hebt neem dan gerust contact met mij op.

coverings to recover wandontwerpen >

kleuradvies voor een harmonieus geheel >

energie beelden brengen de essentie van de ziel in beeld >

 familie frames herstellen de familie band en kracht  >

memories van licht een eerbetoon aan geliefden die ons zijn voor gegaan  >

Inspiratie voor innerlijke rust van binnen naar buiten en weer naar binnen. De eigen natuurlijke essentie in kaart gebracht in verschillende toepassingen. Visioenen om je aan je eigen schoonheid, kracht en verbondenheid met de aarde te herinneren