art prints

Essentials : mijn vorm voor een beweging naar binnen

via schoonheid naar de essentie

Met beelden die de taal spreken van de energie die zij in zich dragen.
In vormen en kleuren die aardend werken, verbinden en verdiepende lagen aanspreken.

Prints of the elements :

Neem de energie van de elementen in je op om je inspiratie te laten stromen, ruimte te ervaren en je gedragen te voelen. Met de dragende gelaagdheid van de aarde, de stromende beweging van water, de transformerende passie van vuur, het ruimtelijke overzicht van lucht en de magische subtiliteit van ether.

Deze serie is ontstaan vanuit een warme samenwerking met Gitty de Gier van Wahé.retreats die ze in haar Ayurvedische practice gebruikt.

De prints bevatten een subtiliteit die tijd nodig heeft om te zakken. Laat t beeld van de print een paar dagen op je inwerken om de gelaagdheid te ervaren.

Ze worden geprint op de meest prachtige en verantwoorde manier (carbon neutraal) en zijn bijna aaibaar zacht. Verkrijgbaar op A5, A3 en A1 formaat. Zorgvuldig verpakt in een stevige kartonnen envelop, box of rol.

De druk op glicee hanhemule bamboo levert een prachtige en kwetsbare print op. Inlijsten beschermt deze kwetsbaarheid. Wil je liever een print op dibond of mdf stuur dan een mailtje naar info@merenguedebeet.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik ben opgegroeid in het binnenland van Suriname aan de Saramacca rivier waar de rust, balans en verbondenheid voelbaar was in het bos en zichtbaar in de sociale verbanden van de Matawai.

Dit gevoel van jezelf zijn in harmonie met het geheel en de tegenstelling van onrust en disbalans die ik ervoer terug in Nederland, vormde een zoektocht naar binnen om die onbalans te herstellen. Door balans in beeld te brengen werd mijn verbinding zichtbaar. Dit is de essentie waarop al mijn werk geïnspireerd is.