ondersteuning met intuïtive vertalingen in beeld en tekst

antwoorden van de ziel

verhalen van de ziel zijn beelden in balans

 ze laten de twee kanten van ieder verhaal zien

ze laten je zien waar je bent en hoe je weer aan de andere kant kunt komen

zonder oordeel, alleen met schoonheid

bewustwording  geeft innerlijke rust

Een verhaal van de ziel helpt ons herinneren wie we zijn, wat onze verlangens zijn en wat ons tegenhoud om in ons volle licht te stralen.

individuele ondersteuning in persoonlijke trajecten.

  •  ondersteuning bij een persoonlijk proces. Waar je ook zit op dit moment, alles is goed.

Ik volg je in je eigen reis waarin ruimte is voor overprikkeling, stress, angst en rouw. En waarin de andere kant ook in beeld t komt. De mogelijkheden voor rust, eenvoud, plezier en kracht.

  • Voor inzicht in : zielsverlangens, intrinsieke talenten en transformerende patronen

  • Als hulpmiddel bij : creatieve projecten, gezamenlijke doelen, opvoeding en rouwverwerking

De verhalen van de ziel gaan over een diepere aanraking. Ik maak ze voor je. Wil je ze zelf leren maken lees dan verder over de beoefening met zielsverhalen.

De patronen van stress, overprikkeling, disbalans die vaak een oorsprong hebben in t verleden brengen ons naar de andere kant, de kanten van onze kracht.

Voor een verhaal van de ziel die ik voor je maak hoef je niets meer te doen dan je open te stellen. Te openen voor welk verhaal er komt. De antwoorden van de ziel hebben vaak even de tijd nodig om te landen. En dan komt de rust die er altijd al was.

“Ja! Het omarmen van het niet (hoeven) weten. Een buiging maken voor de perfecte uitdrukking van leven. Zonder te willen controleren en hoeven afdwingen.

Deze was voor mij en prachtig treffend! -Erna”

Een verhaal van de ziel is een beeld  met schrift als antwoord op een overeengekomen vraag. Binnen een week stuur ik hem naar je op. Je krijgt:

  • een digitaal beeld met tekst via de app/mail

  • en een eenvoudige uitleg als omvattend geheel

Een verhaal van de ziel kost 86,-

 contact : 0614978844

het beeld heeft een transformerende werking van innerlijke rust en geeft diepgaande inzichten die met de tijd keer op keer nieuwe helderheid bieden