Vision frames

Ben je op zoek een specialist die vision frames creëert? Ik maak ze graag in opdracht voor jou in mijn atelier in Amsterdam. Ik, Merengue de Beet, luister aandachtig naar jouw wensen en zorgt voor frames die jouw behoeften vervullen. Alles wat ik maak heeft een bijzonder verhaal en helpt mee om innerlijke rust te vinden. Bovendien zijn mijn producten van goede kwaliteit en gaan ze lang mee. Dat is toch precies wat je wilt?

Vision frames verbeelden de energie van jouw geliefde

Vision frames zijn verbonden beelden. Een vision frame wordt vaak besteld als onderdeel van een inspiring space, maar kan ook los besteld worden. Het beeld verbeeldt de energie van de mensen, hun plek en dromen in een verbonden beeld. Zo bieden vision frames inspiratie aan mensen. Deze en nog vele andere producten op het gebied van toegepaste kunst bestel je eenvoudig bij mij. Ook geef ik je graag tips hoe je van jouw woning in de regio Amsterdam een inspiring space of safe space maakt. Hiervoor kom ik graag bij je langs op locatie.

Neem contact met me op

Laat het me weten als je interesse hebt in de vision frames. Een ontwerp van een vision frame kost € 426,-, dit is exclusief de printkosten op behangpapier of textieldruk. Indien je nog vragen over de diensten hebt, kun je me bereiken via 0614978844 of een e-mail sturen naar mdebeet@gmail.com.